HSD Industry

HSD-Industrie

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenbeschikbare medische beschermende kleding

Antibacterieel Beschermende Kledingswegwerpproduct voor Medisch/Gezondheid/Laboratorium

Ik ben online Chatten Nu

Antibacterieel Beschermende Kledingswegwerpproduct voor Medisch/Gezondheid/Laboratorium

Gedetailleerde productomschrijving
kleur: enz. (zou kunnen worden aangepast) Functie: In te ademen, Waterdichte, Stofdichte, Chemische Beschermend
Toepassing: medisch/voedsel/de elektronische/chemische/schoonheidsindustrie Stijl: overtrek
Naam van het product: medische beschermende kleding Functie: Bescherm Lichaam, weerstand Op hoge temperatuur, Persoonlijke Veiligheid
Hoog licht:

disposable protective coverall

,

waterproof disposable overalls

Witte Medische Beschermende Kleding/Icu-de Epidemische Preventie van de Togaquarantaine

 

 

1. Eigenschappen:

 

*Safety Beschermer: Dit medische hoge antibacteriële opnieuw te gebruiken plastic kostuum van de sluitingenisolatie is het volledige ontwerp van de lichaams integrale kap voor algemene bescherming, pit uit één stuk voor gemakkelijke toegang, manchetten en broeken met elastiekje bij de rand voor doeltreffende bescherming, die uw veiligheidsbeschermer is. Kan worden gewassen en worden opnieuw gebruikt.

*Safety en anti-Epidemische medisch-Rangstof: Het hoge antibacteriële samengestelde die materiaal van PTFE van plotseling-verzegelde technologie wordt gemaakt en heat-sealed naden kunnen de invasie van bacteriën, pesticiden, stof, enz. effectief verhinderen, en de veiligheidsfactor verhogen tot 99,99%.

*A moet voor u: A moet voor medisch bemannen, mensen de epidemie controleren, en de persoon die die dicht contact met besmet of veronderstelde longontsteking personen heeft. Alvorens een gevaarlijk milieu met bacteriële en virale besmettingen in te gaan, moet u een volledig kostuum met een kap uit één stuk van de lichaamsisolatie dragen.

*Wide toepassing: Medische bescherming, speciaal experiment, voedselworkshop, desinfectie en stralingsbescherming, product testende, epidemische preventie en controle. Het kan het bespatten van mondeling schuim in het werk en ander omringend milieu effectief isoleren. Klein scherp plonseffect van ijzerspaanders, verpletterde stenen, chemische spat, enz.

 

2. Productspecificatie

Dit product wordt gebruikt als medische beschermende kleding.

Dit product wordt gemaakt door SMMS niet-geweven stof.

Verwijs naar de de implementatienorm van GB 19082-2009.

Alvorens dit product te gebruiken, te lezen gelieve zorgvuldig de instructies.

 

3. Waaier van toepassing

Het is van toepassing op de algemene quarantaine en de epidemische preventie van medische instellingen (de poliklinische patiëntdienst, intern verpleegde patiëntafdeling, inspectieruimte, enz.), luchthavenrijweg, douane, medische epidemische preventie van ondernemingen en openbare instellingen, inspectie, veiligheidscontrole, enz., om de veiligheid van medisch personeel en epidemisch preventie & controlepersoneel te verzekeren.

Contactgegevens
HSD Industry

Contactpersoon: info

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten